SAP ERP

Cu peste 42 de ani de inovare continuă, 282.000 de clienți în aproximativ 190 de țări, SAP este liderul aplicațiilor software de business la nivel global. Platforma SAP ERP reprezintă un suport software pe care întreprinderile se bazează pentru a implementa cea mai bună strategie de afaceri şi pentru a atinge excelenţa operaţională şi financiară.

Soluția este utilizată de către cele mai puternice companii la nivel global, dar și de către companii mari sau medii românești. SAP oferă soluții croite pe nevoile a 25 de industrii și înglobează cele mai bune practici de afaceri, ca rezultat al colaborării de lungă durată cu cele mai de succes companii. Functionalitățile SAP ERP sunt proiectate pentru a simplifica și optimiza procese de afaceri complexe și a oferi valoare adăugată în fiecare arie de activitate. Cu SAP ERP obțineți un avantaj competitiv din utilizarea celor mai bune practici pentru a transforma, integra și standardiza procesele Dumneavoastră de business, dar și pentru a obține perspectiva unitară asupra afacerii. SAP aduce tehnologia software în sprijinul realizării obiectivelor de business prin procese integrate, rapide și flexibile, în toate ariile de activitate.

Componentele principale ale soluției SAP ERP puse la dispoziția utilizatorilor:

 • Contabilitate financiară;
 • Controlling;
 • Planificarea producției și controlul proceselor de execuție;
 • Managementul materialelor și al aprovizionării;
 • Vânzări și distribuție;
 • Managementul calității;
 • Managementul depozitelor;
 • Managementul de proiect;
 • Mentenanța echipamentelor;
 • Servicii clienți;
 • Management capital uman și salarizare.

În calitate de Partener, vă oferim soluții bazate pe tehnologia și performanțele SAP, specializate în diferite industrii, croite pe nevoile afacerii Dumneavoastră și deschise spre orizontul de inovație al SAP.

Beneficiile SAP ERP

Optimizarea productivitatii

Sporirea controlului costurilor prin gestiunea integrată a proceselor Eficientizarea proceselor interne , operationale, si externe ,cu furnizorii Imbunătăţirea accesului la informaţii Personalizarea cu funcţionalităţi specifice industriei în care activaţi.

Gestionarea transparenta a resurselor

Imbunatatirea managementului de resurse umane Imbunatatirea proceselor de aprovizionare si consum al materialelor

Cheltuieli IT optimizate

Reducerea costurilor IT prin integrarea şi optimizarea proceselor de afaceri Reducerea costurilor prin standardizarea sistemului IT Facilitarea extinderii mai rapide şi mai eficiente a afacerii, prin raportare la costuri, eliminând riscurile şi reducând complexitatea gestiunii aplicaţiilor software dezvoltate intern sau extern.

Rentabilitatea investiţiei –mai mare, mai rapidă

Utilizarea tehnicilor de implementare rapide, care presupun costuri de două ori mai scăzute comparativ cu abordările tradiţionale
Obţinerea unui sistem funcţional, cu procese pre-configurate, specifice industriei Creşterea valorii companiei prin utilizarea unei soluţii recunoscute pe plan mondial.

Facilitarea Inovaţiei

Noi funcţionalităţi prin pachete de extindere SAP ERP, nu prin upgrade-uri Implementarea progresivă a funcţionalităţilor pentru a susţine procesele de afaceri conform cu cerinţele afacerii Dumneavoastră – o abordare care protejează investiţiile IT deja existente şi reduce costurile.

Segmente țintă

Soluții specializate
Solutii integrate pentru firme mari si multinationale
Soluții pentru IMM-uri
Soluții cu implementare rapidă

Departamente
Achiziții, Asset Management, Cercetare&Dezvoltare, Inginerie
Dezvoltare durabilă , Finanțe , Information Technology
Marketing , Producție, Resurse Umane, Servicii
Supply Chain, Vânzări

Industrii
Apărare și Securitate , Asigurări , Distribuție , High Tech , Industria aerospațială , Industria auto
Industria bancară , Industria chimică, Industria de petrol și gaze, Industria minieră ›
Inginerie, Construcții & Operațiuni , Învățământ, Media, Produse de larg consum ›
Produse de morărit , Retail, Sănătate , Servicii profesionale , Telecomunicații , Transport & Logistică , Utilaje industriale, Piese , Utilități

Soluții SAP

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de NTT DATA, nu ezitați să ne contactați