SAP Business Intelligence

Accesul în timp real la informaţiile importante a constituit întotdeauna un punct critic în succesul afacerilor. Soluțiile Business Intelligence trebuie să permită utilizatorilor să acceseze, analizeze și să primească alerte privind informația relevantă, din multitudinea de date ce sunt generate în fiecare minut. Datele sunt organizate și sintetizate, de la simple rapoarte de analiză pana la grafice, evoluții de trend, indicatori de performanță sau KPI-s, SLA-uri sau chiar analize „what-if“ pentru a evalua impactul unor măsuri înainte de a le implementa efectiv.

Managerii au nevoie să știe ce se întâmplă în cadrul organizației pentru a putea minimiza riscurile și fructifica oportunitățile care apar. Cu ajutorul aplicaţiilor business intelligence managerii au o soluţie unică prin care să extragă, să sintetizeze şi să analizeze informaţia de business, dar şi să o partajeze la nivelor diferitelor departamente sau nivele decizionale.

Graficele, diagramele şi alertele ajută la indentificarea problemelor şi oportunităţilor mult mai rapid. Sortarea şi filtrarea interactivă, precum şi posibilitatea de a utiliza funcţia “drill-down” la nivel de rapoarte, asigură vizibilitate asupra cauzelor ce au generat situaţia curentă. Abilitatea de a modela scenarii, prin intermediul funcţiilor grafice şi al analizelor “what-if”, sprijină utilizatorii să rezolve problemele existente şi să evalueze impactul unor măsuri înainte de a le implementa efectiv.

Prin analiza datelor istorice, SAP BI pune la dispoziţia managerilor evoluţii de trend ce permit anticiparea tendinţelor în cadrul unor segmente ale afacerii, printr-o formă grafică simplă şi intuitivă.

Indicatorii de performanţă ai companiei (KPI) oferă în orice moment posibilitatea de a verifica dacă afacerea Dumneavoastră merge in direcţia dorită sa nu.

SAP BI oferă:

  • O viziune unitară asupra afacerii (integrează și analizează surse de date diverse, preluate din sistemele ERP, CRM, sau alte aplicații);
  • Analize multidimensionale în timp real pentru volume mari date (big data analysis, OLAP);
  • Funcții de raportare ad-hoc, într-un format interactiv și intuitiv pentru utilizatorii aplicației;
  • Mobile BI – pentru accesarea informației de business oriunde și oricând, folosind dispozitive mobile;
  • Instrumente puternice de analiză și raportare a datelor pentru a susține procesul decizional la toate nivelele;
  • O interfață intuitivă și interactivă – prin integrarea unor aplicații familiare ca Microsoft Excel, Power Point, Word.

Soluții SAP

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de NTT DATA, nu ezitați să ne contactați